kancelarija radi1a  izleti1

 

potres header4potres header5

Obavijest

Od 11. svibnja 2020. otvoreni su planinarski domovi Puntijarka, Runolist, Grafičar, Risnjak i Glavica na Mevednici, uz provođenje potrebnih mjera vezanih uz CORONA 19 virus.

Prikupljanje arhive

HPD „ZAGREB-MATICA“ radi na ažuriranju svoje arhivske građe.
 
Mole se svi oni koji posjeduju staru dokumentaciju (tekstove, fotografije, značke i sl.) da dostave isto na posudbu ili trajno čuvanje u Društvu.
 
Materijali se dostavljaju u kancelariju Društva. Posuđene materijale ćemo kopirati i vratiti u urednom stanju.
 
Info: 098/202-254.

Opća plan. škola 2020.

plakat2020 popunjeno1

 

ODGOĐENO! 

POČETAK SE PREDVIĐA SREDINOM RUJNA

 

Opširnije...

Ljetna alpinistička škola

alpinisticka skola 2020c

 

ODGOĐENO!

 

Opširnije

 

Online prijava

 

obiteljska2
 Iskoristite pogodnost

hps priznanjePriznanje HPS-a HPD Zagreb-Matica

Opširnije...

 

 

pl edukacija1

fb

sport za sve1

 

tjelesna aktivnost

 

   ao gvs pes sdi seniori goranin

 
hps priznanjeNa 18. sjednici Izvršnog odbora HPS-a, održanoj 12. studenoga 2018., jednoglasno je donesena odluka o dodjeli godišnjih nagrada najboljim udrugama, akcijama i pojedincima u HPS-u u jedanaest kategorija, kao i triju posebnih priznanja HPS-a za rad u 2018. godini.

Priznanja su svečano dodijeljena na svečanoj novogodišnjoj sjednici Izvršnog odbora HPS-a dana 17. prosinca 2018. u Domu HPS-a u Zagrebu.

Povodom 70. godišnjice postojanja našeg Društva dodijeljeno je priznanje za najbolji društveni rad u planinarskom društvu HPD Zagreb-Matici.

Priznanje je primio Bruno Šibl dugogodišnji neumorni voditelj opće planinarske škole.

Škola organizirana u 70. godini postojanja Zagreb-Matice je 41. opća planinarska škola u društvu ( u kontinuitetu od 1978.). Imala je preko 100 upisanih polaznika, njezin je program bio vrlo kvalitetan i čak širi od obveznog programa opće planinarske škole HPS-a, s izvrsnim predavačima, koji su obradili 24 teme, te izvedbom devet vikend-izleta (od toga dva četverodnevna), s radom instruktora na terenu i završnim ispitom za polaznike.

Ocjenjujući izvrsnost naše već brendirane planinarske škole, dodijeljeno priznanje HPS-a predstavlja ujedno priznanje za cijeli stručni tim planinarske škole, a samim tim i za HPD“Zagreb-Matica“, koja već desetljećima provodi osnovno školovanje budućih planinara.
 
Predsjednik
HPD“Zagreb-Matica“
Anton Bikić

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima Izjava o privatnosti.