ao gvs pes sdi seniori goranin

 
skola zoharHPD Zagreb-Matica organizira proljetnu planinarsku školu za svoje članstvo - jedamput godišnje.
 
Novim članovima koji žele upisati planinarsku školu preporučamo pohađati izlete našeg Društva i prije početka planinarske škole, kako bi stekli neophodno početno iskustvo društvenog planinarenja.
 
Termini obaveznih predavanja su srijedom u večernjim satima od 19 do 22 sata (1x tjedno, 4x mjesečno). Vikendima se ide na obavezne izlete i pokazne vježbe.
 
Planinarska škola s obzirom na intenzivni dvomjesečni ritam rada traži ulaganje dodatnog napora polaznika pored svakodnevnih obaveza, tako da preporučamo upis samo onim članovima koji će to moći zadovoljiti.
Za vrijeme trajanja planinarske škole tražimo od polaznika škole da se suzdrže od ostalih outdoor aktivnosti, i NEMA drugih planinarskih izleta !
 
Upisom u školu svaki polaznik potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sudjelovanje u radu škole, da izletima pristupa na vlastitu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati programa izleta, odluka i uputa vodiča.
 
U 2019. godini upisujemo 85 polaznika. Upisi u 42. planinarsku školu počinju 15.veljače 2019. i traju do popunjenja upisne kvote.
Upisi se mogu obaviti samo osobno u kancelariji Društva, uz popunu pristupnice i podmirenje „školarine“.
 
Polaznici planinarske škole, moraju kao što je rečeno, biti članovi Društva.
 
Nakon uspješno položenog završnog ispita, polaznicima planinarske škole dodjeljuje se verificirana DIPLOMA HRVATSKOG PLANINARSKOG SAVEZA (HPS) O ZAVRŠENOJ PLANINARSKOJ ŠKOLI.
 
Informaciju dao :
Voditelj planinarske škole
Bruno Šibl

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima Izjava o privatnosti.