aogvspessdiseniorigoranin

maksimir2017 utrkaAtletski klub Maksimir i ove će godine kros utrkom na osam kilometara obilježiti Svjetski dan zdravlja.
 
Suorganizatori utrke su Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Dom zdravlja Zagreb – Centar, a pokrovitelji gradonačelnik Milan Bandić, Gradska skupština Grada Zagreba, Gradska četvrt Maksimir, Javna ustanova Maksimir i ZOO Zagreb.
Utrka će se održati u subotu, 1. travnja 2017. godine s početkom u 11.00 sati u Parku Maksimir s ciljem promocije zdravog načina života i uživanja u prirodi.
 
Uz kros utrku, bit će organizirane kraća utrka građana na dva kilometra i dječja utrka za djecu vrtićke dobi i učenike osnovnih škola.
 
NAJLJEPŠA UTRKA GRADA ZAGREBA
dobar osjećaj...
 
Tijekom događanja održat će se mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, dijeliti edukativni materijali, a liječnici će sve zainteresirane savjetovati o uravnoteženoj prehrani i pravilnoj tjelesnoj aktivnosti.
 
Atletski klub Maksimir prvu utrku uspješno je organizirao 2015. godine, kada je u utrci sudjelovalo 150 trkača iz svih kraja Hrvatske te oko 150 do 200 volontera. 2016. godine u utrci je sudjelovalo 270 trkača iz svih kraja Hrvatske i inozemstva.
 
Za one kojima je trčanje u prirodi užitak, ovo je pravi događaj za iskušavanje svojih mogućnosti. Ova jedinstvena utrka dobar je spoj sportskog, zdravstvenog i turističkog značaja koji promovira zdrav način života i zdrav način razmišljanja.
 
Najbolji natjecatelji u ukupnom poretku bit će nagrađeni peharima, a prva tri natjecatelja u svakoj kategoriji medaljama. Naravno, za sve sudionike osiguran je i startni paket.

Prikupljanje arhive

Mole se svi koji posjeduju staru dokumentaciju vezanu uz Društvo (tekstove, fotografije, značke i sl.) da dostave isto na posudbu ili trajno čuvanje u Društvu.
Info: 098/202-254.

pl edukacija1

sport za sve1

 

tjelesna aktivnost

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima Izjava o privatnosti.