Zagreb, Frana Petrića 4/2, tel. 01 4810 833
radno vrijeme: 18:00 - 20:30 (radnim danom)
e-mail: informacije@zagreb-matica.hr
OIB: 10819091455

 

bozic2021 cestitka2

 

Službeni sastanci sekcije se ne održavaju tokom kolovoza. Isti će se nastaviti održavati počevši od prve srijede u rujnu.

 

 

 

PROVJERITI EPIDEMIOLOŠKE MJERE!

 
HPD Zagreb-Matica, Gorska sekcija, Petrićeva 4, Zagreb
 
gorska znakGorska sekcija jest jedna od dvije najveće i najaktivnije u Društvu. Po dobnoj strukturi također je i jedna od najmlađih, što i ne treba čuditi jer je izrasla na temeljima negdašnje Omladinske sekcije, davno osnovane s ciljem okupljanja studentske i učeničke mladeži, koji su se, shodno duhu vremena kad je Sekcija nastala, nazivali "omladincima".

Kroz Sekciju su tijekom proteklih godina prošle brojne generacije mladih planinara, a oni najuporniji; najodaniji planinama, Matici i Sekciji ostali su do današnjih dana.
 
- okupljanje i druženje članova srijedom od 18 do 23 sata,
- sastanci sekcije srijedom od 20 do 21 sat,
- predavanja - nakon sastanka sekcije, poslije 21:00
- sekcijska potpora + godišnji plan izleta GS za 2016. - srijedom kod Marjana Ruškača - evidentičara.

 

GVS GPI 2020 naslovnica

 
Godišnji plan izleta Gorsko-visokogorske sekcije za 2021. godinu članovi Sekcije mogu preuzeti srijedom na sastancima Sekcije.

Meteorologija

oblaci1

 

 
Kako planirati odlaske na otvoreno a pogotovo u planine uz ovakvo nestabilno vrijeme? Nestabilnost traje od proljeća do jeseni...
 
Prognoza vremena za Klek:
  
Meteo-kutak uređuje: Maja Kutnjak Stegmayer

 

cisto podzemlje

video

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima Izjava o privatnosti.