Zagreb, Frana Petrića 4/2, tel. 01 4810 833
radno vrijeme: 18:00 - 20:30 (radnim danom)
e-mail: info@zagreb-matica.hr
OIB: 10819091455

 

 

fkk

foto kino logo1

 
Foto-kino klub osnovan je 2009. godine i djeluje kao međusekcijski klub u cilju okupljanja svih članova HPD "Zagreb-Matica" koji dijele ljubav prema fotografiji i filmu.

Aktivnosti kluba su razne, a prvenstveno je to organiziranje izleta na kojima nije cilj uspon na kakav vrh, nego boravak u prirodi, uz dovoljno vremena za fotografiranje. Uz to, Klub organizira fotografske i druge izložbe u prostorijama Društva i izvan njih te projekcije filmova. U ostale aktivnosti spadaju i održavanje stručnih predavanja, organiziranje posjeta raznim izložbama i ostalim foto-kino aktivnostima i sve drugo vezano za fotografiju i film. Osnovna svrha postojanja Kluba je promicanje snimanja u prirodi, druženje i razmjena iskustava.

Sve aktivnosti Foto-kino kluba mogu se pratiti na Facebook stranici 'Foto-kino klub HPD "Zagreb-Matica"' te na web stranici HPD "Zagreb-Matice".

 

Fotocasce2015 Stubica1

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima Izjava o privatnosti.