Prikupljanje arhive

Mole se svi koji posjeduju staru dokumentaciju vezanu uz Društvo (tekstove, fotografije, značke i sl.) da dostave isto na posudbu ili trajno čuvanje u Društvu.
Info: 098/202-254.

sport za sve1

 

tjelesna aktivnost

 

   ao gvs pes sdi seniori goranin

 
4gd puntijarkaNa Dan društva HPD "Zagreb-Matica", 30. rujna 2018. godine, a povodom obilježavanja jubilarnih 70 godina od obnove ovog planinarskog društva, u opticaj je puštena nova atraktivna planinarska obilaznica koja nosi ime "4 GODIŠNJA DOBA NA PUNTIJARKI".
 
Time planinarsko društvo "Zagreb-Matica" radi promociju vlastitog Društva, Medvednice kao planinarske destinacije, planinarskog doma "Ivan Pačkovski" o kojem vodi brigu te manje poznatog vrha Puntijarka koji se nalazi na 15 minuta lagane šetnje od planinarskog doma.

Prema pravilima ove obilaznice, da bi se stekli uvjeti za upis u spomen knjigu obilaznice i dodjelu prigodne značke te dobio naslov "Prijatelja Puntijarke", obilaznik mora posjetiti planinarski dom "Ivan Pačkovski" (popularno nazvan "Puntijarka") kroz sva 4 godišnja doba i za svaki od njih otisnuti žig; otisnuti žig vrha Puntijarka te mora sudjelovati na pohodu Društva koji se organizira svake zadnje nedjelje u rujnu.

Dnevnik obilaznice "4 GODIŠNJA DOBA NA PUNTIJARKI" može se nabaviti u HPD "Zagreb-Matica", Petrićeva 4, 10000 Zagreb, u uredovno vrijeme (svaki radni dan od 18:30 – 20:30), a može se naručiti i kod autora obilaznice, Ivora Altarasa Pende (091/503-9265).
 
Ivor Altaras Penda
 
4gd puntijarka znacka

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima Izjava o privatnosti.